O nama

Iznimno nam je zadovoljstvo predstaviti Vam jedinstvenu poslovnu zajednicu Osjeti Hrvatsku osjetihrvatsku.hr kojoj je cilj promovirati i unaprijediti aktivnosti i sadržaje koje nude domaći proizvođači i pružatelji usluga, no i svi oni koji dolaze iz inozemstva, a žele poslovati ili već posluju na našem tržištu.

Kao izvrsni poznavatelji prilika na domaćem tržištu, poslovna zajednica Osjeti Hrvatsku te istoimena naša digitalna platforma osjetihrvatsku.hr pokreće, stvara i kreira grupa stručnjaka iskusnih u mnogim područjima domaćeg i inozemnog gospodarstva;

Poslovna zajednica Osjeti Hrvatsku izrasla je iz gospodarskih aktivnosti koje smo gradili dulje od šest godina stvarajući kroz nevladinu udrugu Ženski poduzetnički centar – najveću i najučinkovitiju mrežu poduzetnica i svih onih koji će to tek postati (s više od 2.300 članica) kao i naših dragih kolega (128 članova) od 2015 do 2021. godine.

prodaja i pred-prodaja

branding

pozicioniranje na tržištu

odnosi s klijentima

turizam

mikro i makro ekonomija

grafički dizajn

web dizajn

komunikacije, PR, novinarstvo

event management

marketing i digitalni marketing

poduzetništvo

EU projekti

projektni management

odvjetničke usluge

business consulting

Poslovna zajednica Osjeti Hrvatsku, kao i svi mi zajedno s njom, nevladina je, neprofitna, nestranačka organizacija i skup stručnjaka koji žele bolju Hrvatsku za sve.

I tako i djelujemo – jer zajednica ljudi koji to zajedno čine uvijek je jača od pojedinca.

 

Poslovna zajednica Osjeti Hrvatsku nije samo nova dimenzija komunikacije za predstavljanje, povezivanje i promociju, nego je i sustavan rad na podizanju svijest domaćih kupaca, ali i svih korisnika na hrvatskom tržištu, te imamo cijeli niz  projekata, sadržaja i aktivnosti u tom pravcu.

 

Neki od tih sadržaja su:

individualni rad s klijentima

konzalting

razvoj prodaje

prezentacijski sajmovi

manifestacije i prodajna događanja

radionice o uspješnom poduzetništvu i opstanku na tržištu

edukacije o financijskoj pismenosti i ulaganjima

radionice o uspješnoj prodaji i prezentaciji pred klijentima

poslovno umrežavanje

konferencije

seminari

pronalazak klijenata

Smatramo da domaće usluge i proizvodi, baš kao i ostali proizvodi i usluge na hrvatskom tržištu zaslužuju još veću potporu i pozornost od sadašnje.

A mi ćemo to pružiti – Dobro nam došli.

Svoje upite vezano uz sudjelovanje, tržišno pozicioniranje, poslovno povezivanje kao i sadržaje poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku možete slati na mail info@osjetihrvatsku.hr

Hvala Vam.