Poslovna zajednica Osjeti Hrvatsku www.osjetihrvatsku.hr osnovana je 22. 02. 2022. godine. Izrasla je iz gospodarskih aktivnosti koje smo gradili dulje od šest godina stvarajući kroz nevladinu udrugu Ženski poduzetnički centar – najveću i najučinkovitiju mrežu poduzetnica i svih onih koji će to tek postati (s više od 2.300 članica) kao i naših dragih kolega (128 članova) od 2015 do 2021. godine.

Poslovna zajednica Osjeti Hrvatsku www.osjetihrvatsku.hr, kao i svi mi zajedno s njom, nevladina je, neprofitna, nestranačka inicijativa, organizacija i skup stručnjaka koji žele bolju Hrvatsku za sve.

I tako i djelujemo – jer svi želimo sačuvati svoju djecu i sebe od onoga što nam se sprema u nadi da nam dolazi učinkovita budućnost – zajednica ljudi koji to zajedno čine uvijek je jača od pojedinca.

A u nadi da ćete nas prepoznati u našoj misiji i nesebično nas podržati.

Dojmovi naših sadašnjih i budućih članica i članova o poslovnoj zajednici Osjeti Hrvatsku www.osjetihrvatsku.hr

Poslovna zajednica Osjeti Hrvatsku nije samo nova dimenzija komunikacije za predstavljanje, povezivanje i promociju hrvatskih proizvođača i proizvoda te pružatelja usluga, lokalne zajednice, kao i svega onoga što se nalazi na hrvatskom tržištu, nego i sustavan rad na podizanju svijest domaćih kupaca, ali i svih korisnika na hrvatskom tržištu koji će imati cijeli niz projekata u tom pravcu.

 

Kreirali smo i pripremili obilje sadržaja koji će dodatno tržišno osnažiti i gospodarski razviti potencijale svake naše članice i člana Loyalty kluba, a sve s ciljem da budemo što uspješniji u onome u čemu privatno i poslovno djelujemo.

Sve smo to objedinili pod zajedničkim nazivnikom Loyalty klub u kojemu članstvo stoji  već od 150 eura godišnje (po datumu učlanjenja, a ne kalendarske godine).

Globalna istraživanja ekonomskih trendova pokazuju da se najkvalitetnije tržišne pozicije “osvajaju” kroz umrežavanje i poslovno povezivanje, uz promociju i ponudu usluga i proizvoda, što naše Loyalty članice i članovi dobro znaju, te nam s razlogom poklanjaju svoje povjerenje i iskazuju želju za suradnjom.

Želimo Vam puno uspjeha u radu i uz našu potporu, kao i zajednički rad na ostvarivanju ciljeva kroz članstvo u Loyalty klubu.