Dan poduzetništva Hrvatske, Dan Hrvatske u Sloveniji, ali i puno ostalih događanja pripremamo ove jeseni za razvoj poduzetništva

Jesen bogata brojnim događajima i aktivnostima koje pripremamo za razvoj poduzetništva, ali i općenito zajedničkog djelovanja svakako je pred nama. Stručnjaci volonteri poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku cijelo su ljeto marljivo radili i pripremali aktivnosti u kojima će vjerujemo uživati svi oni koji prate i sudjeluju u radu naše asocijacije kojoj je cilj promovirati i unaprijediti aktivnosti i sadržaje koje nude domaći proizvođači i pružatelji usluga, no i svi oni koji dolaze iz inozemstva, a žele poslovati ili već posluju na našem tržištu.

Iza nas je godinu i pol dana djelovanja pod imenom Osjeti Hrvatsku, no kao izvrsni poznavatelji prilika na domaćem tržištu, poslovna zajednica Osjeti Hrvatsku te istoimena naša digitalna platforma osjetihrvatsku.hr izrasla je iz gospodarskih aktivnosti koje smo gradili dulje od šest godina stvarajući kroz nevladinu udrugu Ženski poduzetnički centar – najveću i najučinkovitiju mrežu poduzetnica i svih onih koji će to tek postati (s više od 2.300 članica) kao i naših dragih kolega (128 članova) od 2015 do 2021. godine. Okosnicu poslovne zajednice čine, stvaraju i u aktivnostima kreiraju stručnjacii iskusnih u mnogim područjima domaćeg i inozemnog gospodarstva; a danas volonteri u ovoj asocijaciji od prve pomoći i pri ruci svima koji žive za poduzetništvo i od poduzetništva – istaknula je Sanela Dropulić, direktorica poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku.

Stoga smo ove jeseni pripremili puno toga za poduzetničko povezivanje, unapređivanja aktivnosti i razmjenu znanja, te prije svega bolje upoznavanje i razmjenu iskustava kako bi ostvarili učinkovitu i dugoročnu suradnju svih koji su na realnom tržištu ili pak potiču njegov razvoj.

Naše prvo ovo-jesensko druženje započinje takozvanim Poslovnjakom – kako bi zajedno krenuli u aktivnosti ne samo naše zajednice nego i poduzetništva te gospodarstva općenito. Sadržaje povezivanja i suradnje objedinili smo pod temom Poslovnjaka, ali i promišljanja na temu: Gdje je nestao čovjek?
Riječ je o temi vezanoj ne samo uz rastuću primjenu umjetne inteligencije, digitalizacije i robotizacije i ulozi čovjeka u tim okolnostima, nego i nasušnoj potrebi networkinga i međusobnog povezivanja radi lakšeg djelovanja.

Prvi jesenski POSLOVNJAK
održat će s
e  u utorak, 26. rujna 2023.   od 18 do 20 sati   u Wespa centru – dvorana Indigo
Heinzelova ul. 60, Zagreb
  Više o našim POSLOVNJACIMA u 2023. godini možete pogledati na:  

POSLOVNJAK 1
POSLOVNJAK 2
POSLOVNJAK 3

Ovaj događaj na kojega Vas pozivamo kao naše drage gošće i goste, u cijelosti je besplatan.
Događaju možete nazočiti isljučivo nakon prijave na mail: info@osjetihrvatsku.hr
s naznakom u subjectu maila ZAGREB

Nakon druženja pod temom Gdje je nestao čovjek? i poduzetničkog promišljanja slijedi nam središnja manifestacija ove jeseni – Dan poduzetništva Hrvatske – Zaprešić, 18. 10. od 10 do 14 sati. Organizramo ga s ciljem potaknuti međusobnu suradnju, razumijevanje, produktivnost i iznalaženje rješenja te poduzetnički optimizam i vjeru u uspjeh na realnom tržištu. Uz bogat program i sadržaje, naš najveći ovojesenski projekt organiziramo u suradnji s Gradom Zaprešićem i uskoro je pred nama.

Dan poduzetništva Hrvatske – Zaprešić, održat će se u srijedu, 18. listopada 2023 od 10 do 14 sati u prostoru Vršilnice, kompleksa Jelačićevi dvori.

Više o tome kako je bilo prošle godine na Danu poduzetništva u Ogulinu možete pogledati OVDJE


Ovaj događaj na kojega Vas pozivamo kao naše drage gošće i goste, u cijelosti je besplatan.
Događaju možete nazočiti isljučivo nakon prijave na mail: info@osjetihrvatsku.hr
s naznakom u subjectu maila ZAPREŠIĆ

Slijedi nam i jedna bilateralna poduzetnička aktivnost – Dan Hrvatske u Sloveniji, koja će zacijelo pomoći unapređenju međusobnih aktivnosti i suradnje, a koja je planirana za 22. 11. 2023. godine. Ovu manifestaciju organizira FAM – Društvo poslovnih žena Slovenije, uz potporu za hrvatsko tržište naše poslovne zajednice. Nastavak je to naših aktivnosti, ovog puta izvan države, a nakon našeg uspješno organiziranog Dana Slovenije u Hrvatskoj – Zaprešić 2022, te Dana Slovenije u Hrvatskoj – Varaždinske Toplice 2023.

Dan Hrvatske u Sloveniji u organizaciji Društva poslovnih žena FAM i potpori poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku, održat će se u srijedu, 22. studenog od 10 do 13 sati u prostorijama Slovenskog poslovnog kluba, Dunajska cesta 119 u Ljubljani.

Više o tome kako smo krenuli u ideju organizacije Dana Slovenije u Hrvatskoj
možete pogledati OVDJE

Ovaj događaj na kojega Vas pozivamo kao naše drage gošće i goste, u cijelosti je besplatan.
Događaju možete nazočiti isljučivo nakon prijave na mail: info@osjetihrvatsku.hr
s naznakom u subjectu maila LJUBLJANA