Na zadnjem druženju u ovoj godini ispratili smo 2022. s osmijehom, a 2023. dočekujemo s optimizmom i dobrom voljom

Predavanjem na temu “Što donosi 2023?”, prikladno obučeni u odjeću crvene boje kako i priliči Adventskom dobu, “naoružani” kao i uvijek kad su naša događanja u pitanju obiljem dobre volje, radosti, smijeha i veselja, okupili smo se po posljednji puta u ovog godini da bi se družili, još više povezali, međusobno razmijenili iskustva, ali i poručili da smo nezaustavljivi i da nam nikakvi izazovi koji se najavljuju za iduću godinu ne predstavljaju problem, nego novu priliku da budemo još učinkovitiji, aktivniji i progresivniji…

Predavanje je održala futurologinja poduzetništva Sanela Dropulić, u volonterskom angažmanu direktorica poslovne zajednice “Osjeti Hrvatsku”, a u profesionalnom angažmanu direktorica edukacijske platforme www.ValoreSchool.com usmjerene na pružanje edukacijske i savjetodavne usluge pojedincima, tvrtkama i javnom sektoru za kvalitetno upravljanje novcem, investicijama i imovinom.

Veliki dio propitivanja o tome što nam dolazi u 2023. godini, svakako zauzima dio posvećen stanju u gospodarstvu, recesiji, inflaciji kao i mogućnosti da očuvamo imovinu u takvim uvjetima, a što je odlično povezala i u svom izlaganju Iris Addaline, stručnjakinja za financijsko savjetovanje i ulaganje u plemenite metale.

2023. godina bit će izazovna, ali nikako kao nešto što već svi mi nismo doživjeli i preživjeli. Najvažnije je da zadržimo optimizam, dobru volju i poticaj za rad, a onda neće izostati niti rezultati bez obzira što nam donosila iduća godina. Moj Tim Valores i ja osobno već godinama radimo da ljudima pomognemo sačuvati svoju imovinu, svoje mirovine, svoju ušteđevinu, a u vremenima kada je inflacija poput sadašnjih, to je od iznimne važnosti. Drago mi je da su nas mnogi poslušali u toj misiji, ali i da tek hoće u nadolazećoj 2023. godini. A ja sam tu da pomognem sve što mogu – najavila je ova stručnjakinja za financijsko savjetovanje i ulaganja u plemenite metale.

U prigodnoj tomboli koja je održana, Tim Valores darovao je posebno vino na dar s listićima zlata. Sretne ruke i brzog odgovora na nagradno pitanje bio je poduzetnik Mario Ulamec, koji je prvi puta bio s nama na druženju, ali ističe da dolazi svakako i iduće godine.

Pozitivno razmišlja i očekuje u 2023. godini i Sanela Škorput, vlasnica modnog ateljea “Botun” – koja je svoju poslovnu aktivnost započeo u sred korona krize 2020. godine.

Pa ako tada nismo imali problema preživjeti, mislim da sada samo možemo ići naprijed. Sada vjerujem da će biti svakako bolje i možemo puno toga napraviti. Ovdje sam definitivno jer ste ispunili moja očekivanja, idemo dalje. U 2023. godini očekujem doista da će biti bolje, jer ja gledam uvijek pozitivno i sretno. Iz moje perspektivne ja uvijek gledam da će biti dobro, te da ću i sama dati sve od sebe da to i postignem. Ako u zraku leži neka težina i pesimizam, to mene ne dira. Ja imam svoje ciljeve i ne predajem se – naglasila je jako vedro Sanela Škorput koja je darovala u adventskoj tomboli prigodni poklon bon.

Druženju su nazočili i naš Loyalty bračno – poduzetnički par Jasmina i Siniša Cvjetković, koji su pripremili i zanimljive darove u našoj blagdanskoj tomboli – uz ostalo i 50 posto popusta na njihove usluge i infrastrukturu poduzetničkog projekta kojim se bave. Naime, Jasmina i Siniša zajedno su kreirali i pokrenuli prvu regionalnu eCommerce platformu – BizzyBeeShop.com te vrlo uspješno razvijaju “infrastrukturu” web trgovina namijenjenih poduzetničkom sektoru.

Ovo druženje Loyalty članica i članova poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku, kao i svih onih koji će to tek postati, omogućuje mi da upoznam nove ljude, da razvijam svoje i ostale ideje vezane uz poduzetništvo i da budemo uspješni, aktivni i prije svega jedni drugima pri ruci. Na ovaj način dobivam puno kvalitetnih iskustava, uz puno pozitivne energije. Moja očekivanja ste definitivno ispunili, ostajemo uz poslovnu zajednicu i iduće godine i idemo dalje zajedno i bez kukanja – jasan je Siniša Cvjetković oko planova vezanih uz aktivnosti poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku.

Naša loyalty članica Jerina Malešević među prvima nam je poklonila svoje povjerenje – prvo je bila uz nas kroz Ženski poduzetnički centar, a onda kada smo “narasli” u poslovnu zajednicu “Osjeti Hrvatsku” sada je i dalje uz nas i ne kani napuštati nas. U prigodnoj tomboli poklonila je knjigu, ali i divnu priču iz svog poduzetničkog iskustva o tome kako svega 20 posto svojih resursa koristimo u čak 80 posto potreba. A onda nas je i “počastila” svojim mišljenjem o našoj poslovnoj zajednici i onome što radimo.

Volim sve što radite, volim sadržaje koje kreirate, volim izlete koje organizirate, volim biti s vama i uz vas. Divnim pozitivnim, interaktivnim djelovanjem gradite bolje okružje za sve nas i najmanje što mogu napraviti jeste da i ja budem s vama – idemo dalje i u 2023. godinu – poručila je naša Loyalty članica Jerina Malešević, dok je uz nju bila “novopečena” loyalty članica naše poslovne zajednice Ljiljana Sučec, koja s prvim danom 2023. godine kreće u poduzetništvo.

Atmosfera koju gradite i koju pružate je nešto što me je jako privuklo. Vaša dobronamjernost, dobroćudnost, ali prije svega ciljevi koje postavljate i ostvarujete – to je nešto što je i moj put i vidim se uz vas i s vama. Širimo dobru vibraciju, dobru energiju, jer toga jako nedostaje, a uz vas mislim da toga imamo puno i za sve koje će tek doći – ocijenila je Ljiljana Sučec, koja je darovala devet osoba sa svojom uslugom zdravstvenog pregleda.

Iz Ljubljane već nekoliko puta tijekom ove godine došla je na naše druženje naša loyalty članica Milena Pleško čije su usluge matchmakinga koriste obilato i građani Hrvatske.

Pridružila sam se poslovnoj zajednici iz jednostavnog razloga – definitivno pružate i više nego što očekujem, trebam i tražim, veliko je iskustvo svih vas koji radite na tome da nam svima bude bolje, posebice u poduzetništvu, stoga jednostavno ne mogu drugačije nego da uživam s vama i da se i nadalje družimo i zajedno djelujemo. Vidim da sve što krenemo raditi, uspijevamo dovesti do uspjeha, što me je posebno dojmilo. Znanje, energija, volja koju imate dali su mi vjeru da ćete mi pomoći istupom i na hrvatsko tržište, nakon mog rada u Sloveniji. Ispunili ste moja očekivanja, te ste definitivno vrijedni mog povjerenja – komentirala je naša loyalty članica Milena Pleško najavljujući da i u narednoj godini ide dalje s nama.

Slično o našoj poslovnoj zajednici osjeća i poduzetnica Vanja Zorica, naša loyalty članica od ove jeseni. Voli mogućnosti za povezivanje, uvijek dolazi s novim i kreativnim idejama, ali i široke je ruke kada su darovi u pitanju, pa je tako u prigodnoj tomboli darovala svoja dva jastuka punjena heljdom, koja će svakome dobro doći.

Volim zahvaljujući vama upoznavati nove ljude – to doista pružate u velikoj mogućnosti. Volim što smo svi pozitivni i vedrog raspoloženja i djelovanja, a to nam nasušno treba. Vidim da su ovdje svi dobronamjerni, da im ništa nije teško, da vole podijeliti svoja iskustva i pomoći kad treba – pa to je jednostavno jako potrebno i dobro došlo – ističe poduzetnica Vanja Zorica.