Izaberite najoriginalnije poklone za poslovne ili privatne potrebe iz našeg Božićnog izloga darivanja

Prosinac je jedan od najljepših mjeseca u godini, jer je to vrijeme kada posebnu pažnju posvećujemo našim dragim klijentima, u poslovnom smislu ili pak našim dragim članovima obitelji, prijateljima i dragim osobama u našim životima…Bilo kako bilo prosinac je vrijeme darivanja, a upravo ćemo odabirom pravog poklona – originalnog, kvalitetnog i financijski dostupnog moći drage osobe u našem poslovnom i privatnom životu obradovati.

Za tu svrhu kreirali smo i naš Božićni izlog darivanja, u kojemu naše loyalty članice i članovi samo za vas donose cijeli niz prijedloga darova iz dijapazona svog poduzetničkog djelovanja. Odabirom darova iz našeg Božićnog izloga darivanja, ne samo da ćete osigurati hvale vrijedan poklon za drage osobe u vašem poslovnom i privatnom životu, nego ćete pomoći razvoju poduzetništva i svih onih koji na realnom tržištu osiguravaju svoju egzistenciju.

Ne trošite za darove, investirajte u darove!
Dolazi vrijeme darivanja i božićnih blagdana u kojima je potrebno odabrati kvalitetan dar koji će predstavljati pravu vrijednost kako danas tako i u godinama koje dolaze, bez obzira na društvene, političke i ekonomske financijske uvjete u kojima živimo.
Ne trošite na darove, uložite u darove – uložite u nešto što ne samo da čuva vrijednost vaše imovine, već je i povećava s vremenom. Uložite u zlato ili srebro.
Odaberite svoj poklon iz Valores darovnog programa u plemenitim metalima zlatu ili srebru i tako odaberite darove primjerene vremenu u kojem živimo.
Za sva Vaša pitanja i narudžbe obratite nam se na mail info@valores.si ili kontakt mobitel: 091 39 29 438 – Valores darovni program

Tvrtka Didacta Advance doo iz Čakovca za Vas je pripremila posebnu ponudu darova koji će obradovati svaku “klincezu i klinca” zaljubljenog u robote i robotiku, kao i igru koja donosi nova tehnološka znanja. Iz svog bogatog programa vlastite proizvodnje, ali i međunarodnih suradnji s renomiranim tehnološkim brandovima pripremili su cijelu paletu proizvoda idealnih za darivanje najmlađih.

Danas Didacta advance na bazi programa jedne njemačke tvrtke radi vlastite proizvode, a najdraže nam je uhvatiti se izazova gdje po mjeri i željama korisnika izradimo sklop ili proizvod za potrebe edukacije ili npr. nekog klijentovog projekta – opisuje Darinka Bistrović, vlasnica tvrtke Didacta advance iz Čakovca.

A upravo taj segment izrade “po mjeri” za Božićni izlog darivanja osiguravaju svima koji žele unijeti u svoj dom originalne poklone.
NETO MPC cijene po modelima: (PDV uključen):

Fischer set – Mini bots šifra FT 533876 = 615,00 HRK
Fischer set Universal 4 FT 548885 = 410,00 HRK
Fischer set Green Energy FT 559879 = 627,54 HRK

Još veći izbor nalazi se na samoj web stranici Didacta Advance doo – klikom na link OVDJE možete i sami izabrati ono što vam se čini iz ponude ove tvrtke najboljim za darove u poslovne ili privatne namjere.

kontakt:
mail: kontakt@didacta.hr
mobitel: 095/95 540 2362
telefon: 040 264 – 445

Zen Zone by Vanja – mjesto je gdje se možete opustiti na drugačiji način, uz jastuke i maskice za oči punjene heljdinim ljuskicama i uz tehnike Access Consciousness-a (Access Bars, Energy Facelilt, 60 tjelesnih procesa)

U želji da pomogne ljudima, Vanja Zorica spojila je svoje dvije strasti, šivanje jastuka na kojima ćete se dobro naspavati i odmoriti i uz tehnike relaksacije koje u kombinaciji doprinose smanjenju stresa, boljem i kvalitetnijem životu. Također održava radionice Access Bars tehnike gdje i mali i veliki mogu naučiti ovu divnu tehniku s kojom mogu pomoći sebi i drugima. Materijali od kojih izrađuje svoje jastuke su kvalitetni pamuk, pamučni saten, brokat i svila.

U ovoj božićnoj ponudi SVAKOM KUPCU jastuka DARUJEM 20 min tretman Access Bars tehnike koji će vas potpuno opustiti te darovne kartice koje možete pokloniti vašim najmilijima bilo za tretmane ili jastuke, vi izaberite – poručuje svima koji će nešto izabrati iz Božićnog izloga darivanja poduzetnica i naša loyalty članica Vanja Zorica.

Više o proizvodima i uslugama Zen zone by Vanja možete naći na linku OVDJE.

kontakt:
mail: info@zenzonebyvanja.hr
mobitel: 091 2322 186

Prirodni proizvodi iz srca netaknutog čovjekovog okoliša u Božićni izlog darivanja stižu izravno s imanja OPG Jasna Ileković.

Prodaja izravno na kućnom pragu li pak narudžbom, donosi vam obilje prirodnih sirupa, pripravaka za pojačavanje imuniteta, čuvanje zdravlja, zaustavljanje bolesti, kao i različitih čajeva u iste namjene…

Priroda je božja ljekarna – kaže narodna mudrost, ali se te mudrosti drži i naša loyalty članica Jasna Ileković, koja je pripremila cijeli niz ljekovitih i prirodnih proizvoda zahvaljujući bogatstvu svog imanja velikog 5,5 hektara, koje se prostire nedaleko od Bjelovara.

Svoju ponudu proizvoda kreiram za širok krug posjetitelja koji imaju interes za osobne promjene i stil života – ističe vlasnica OPGa Jasna Ileković ističući se upravo dolaskom na imanje svaki posjetitelj, potencijalni kupac, može uvjeriti u porijeklo eko proizvodnje i naučiti osnove korištenja ljekovitog bilja kao i eko proizvodnje te isto naučiti koristiti u svakodnevnom životu.

Kontakt:
mail: jasna.ilekovic@gmail.com
mobitel: 095 2240 033

Osmu godinu za redom marljivi maketari i stručnjaci za izradu minijatura koji djeluju pri Muzeju vlakića Backo Mini Express pripremaju mnoge organizacijske i sadržajne izvedbe na najvećoj maketi željeznice jugoistočne Europe, a u susret Adventu u Zagrebu.

Pozivaju ovim putem sve male i velike ljubitelje vlakova da svoj božićni poklon odaberu upravo kod njih.

U sklopu ovogodišnjeg nastupa u projektu Advent u Zagrebu Muzej vlakića Backo Mini Express priprema veliku Božićna bajka na adresi Gundulićeva 4, Zagreb, koja će trajati do 07. siječnja 2023. godine.

Muzej vlakića, koji sadržava ujedno i petu najveću maketu željeznice Europe (te najveću u ovom dijelu Starog kontinenta), jedan je do sada najposjećenijih sadržaja Adventa u Zagrebu, u kojemu sudjelujemo osmu godinu za redom. Kao i svake godine uz nove i premijerne sadržaje vezane uz Zagreb, Advent i našu Božićnu bajku u muzeju.

Na maketi se mogu kupiti i pokloni za Božić – brojni vlakovi, kompozicije vlakova, makete, ali i suveniri Muzeja…pojasnio je Antun Urbić Backo, idejni začetnik i vlasnik projekta pete najveće makete Europe.

Kontakt:
mail: backo@backo.hr
mobitel: 091 2762 990

Orange shark art style je redizajn tvrtke Tatjanaart design iz 1987. god. Vlasnica i glavna dizajnerica je Tatjana Šebek , koja vodi studio za dizajn i atelier. Orange shark je proizvodni obrt, koji dizajnira darove, modne detalje, oprema interijere za dom, apartmane, poslovne prostore/ slike, ogledala, rasvjetna tijela/, proizvodnja suvenir , vintage košare za vinare …

Za prigodu Božićnog izloga darivanja pripremili smo tri izuzetno atraktivna i povoljna artikla:

 • najljepši osmijeh kod Vaših prijatelja i poslovnih partnera stvorit će Mali anđeli, slike magneti s potpisom autorice. Anđeli su u našim životima kroz cijeli život, a oni su podsjetnik na zaštitu i ljubav
 • Vintage kosare za cvjećare, vinare, slastičare koji pakiraju svoje keksiće i čokolade…one su najljepši unikat za ambalažu, dodatak za svaki poklon ili ujedinjenje interijera…svaki unikat ima certifikat izvornosti
 • Unikatne šal ogrlice od nježnih materijala koje će iznenaditi sve Žene!
  Žene, majke, kraljice…i poduzetnice! Svaki unikat ima svoje ime i potpis dizajnerice
  Drage dame, Orange shark vodi žena i ZNA sto žene vole i cijene!
  ALI…i kao svaka žena zna KAKO za lijepo i posebno NE treba platiti previsoku cijenu! Ako se kupuje direktno od proizvodžača, štedite novac, ali ste izdašni u ljepoti i originalnosti!
  Orange shark je proizvodnja, a ne preprodaja!
  Kod nas su cijene u rasponu od 20 do 100 kn!!!
  I još pogodnost, za sve narudžbe do 1000 kn popust 5 %
  za narudžbe od 1500 do 2500 kn 10 % popusta, a za sve narudžbe vise od 3000 kn popust 20 % !!!!!
  Za sve dodatne informacije možete nazvati direktno na mob. 099 3441285 ili
  na mail orangesharkartstyle@gmail.com
  Također Vas pozivamo da pogledate nasu stranicu koja je počela sa radom www.orangesharkartstyle
  Sve cijene i ponude vrijede samo za poslovne subjekte, ne i za maloprodaju,
  izdajemo samo R1 racune.

Tatjana Šebek Markušić
Owner & Artist
@ Orange Shark art style

web site: orangesharkart.com
GMS: (+385) 99 3 441 285
E-mail: Tatjana@orangesharkart.com