Prijavite se na Dan poduzetništva Hrvatske 04. 10. 2022 Ogulin s besplatnim prijevozom iz Zagreba do Ogulina i natrag

Prije pet mjeseci organizirali smo bilateralni gospodarski susret u Zaprešiću pod nazivom Dan Slovenije u Hrvatskoj o kojemu više možete vidjeti na ovoj video razglednici OVDJE na kojega se odazvalo više od stotinu poduzetnica i poduzetnika.

Jesenske aktivnosti poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku smo usmjerili na realno tržište u našoj državi s ciljem da još više, posebice u ovim izazovnim vremenima, potaknemo međusobnu suradnju, razumijevanje, produktivnost i iznalaženje rješenja te poduzetnički optimizam i vjeru u uspjeh. Prvi je naš ovo jesenski projekt u suradnji s Gradom Ogulinom, Turističkom zajednicom Ogulina te Pučkim otvorenim učilištem Ogulin, pred nama i to pod nazivom Dan poduzetništva Hrvatske – DPH.

Bogat i raznolik DPH program upotpunit će priče uspješnih hrvatskih poduzetnica i poduzetnika s njihovim receptima kako kvalitetnim rješenjima do ostvarenja ciljeva. U sklopu ove manifestacije održat će se i Poduzetnički sajam gdje će se prodavati i prezentirati mnoge usluge i proizvodi realnog tržišta.

Stoga nam je velika čast i zadovoljstvo pozvati Vas na

Dan poduzetništva Hrvatske

04. listopada od 10 do 14 sati

Zgrada PUO-a, Trg Petra Stipetića 1, Ogulin

za sve koji dolaze iz Zagreba organiziran je besplatan prijevoz autobusom DPH koji će od 08:00 sati voziti na relaciji Arena Centar – Ogulin – Arena centar

prijave se obavljaju na mail: info@osjetihrvatsku.hr

U Ogulinu će se također premijerno dodijeliti i Povelja Grad prijatelj poduzetništva, koja se po prvi puta dodjeljuje predstavnicima lokalne zajednice u prvom redu Gradovima – a s ciljem još veće suradnje s poduzetnicima.

Povelja će se prvi puta dodjeljuje predstavnicima lokalne zajednice u prvom redu Gradovima – a s ciljem još veće suradnje s poduzetnicima. Ove godine ovu Povelju dobit će gradovi – Ogulin, Vukovar, Nova Gradiška, Lipik, Pakrac, Daruvar, Poreč, Zaprešić, Zagreb, Jastrebarsko, Petrinja i Prelog – izjavio je u povodu održavanja Dana poduzetništva Hrvatske u Ogulinu poduzetnik Zlatko Šešet, zamjenik direktorice poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku i voditelj projekta Grad prijatelj poduzetništva.

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što u gradu Ogulinu mogu ugostiti poslovnu zajednicu Osjeti Hrvatsku u organizaciji Dana poduzetništva Hrvatske. Zahvaljujem se prije svega cijelom timu poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku što su prepoznali Grad Ogulin kao grad prijatelj poduzetništva, te mu dodijelili Povelju Grad prijatelj poduzetništva. Grad Ogulin oduvijek je bio prijateljski raspoložen prema poduzetnicima, a pogotovo u posljednjih nekoliko godina kada nam broj poduzetnika, a i broj zaposlenika je u konstantnom porastu. Ova povelja bit će nam poticaj da još više i intenzivnije radimo, komuniciramo i pomažemo našim poduzetnicima kako bi im u ova teška i izazovna vremena što više olakšali njihovo poslovanje.  Veselim se našem susretu i druženju – izjavio je gradonačelnik Grada Ogulina Dalibor Domitrović povodom Dana poduzetništva Hrvatske koji nas očekuje 04. 10. 2022. godine

Iz svog bogatog poduzetničkog iskustva koje inspirira mnoge na području Hrvatske, ali i izvan nje, predavanje na temu “Moja priča o poduzetništvu!” održat će poduzetnik iz Zaprešića Marin Rogić o kojemu više možete pročitati OVDJE.

Poduzetništvo se živi i misli. Radi se o stilu života. Odluci. Jednom kada se ode na taj kolosijek jedino važno je ostati na njemu. Sve neprilike koje dolaze (a stvarno odlaze) čine nas jačima i spremnijima da kasnije vozimo brže kada pruga postane ravnija. Želim ohrabriti ljude onako kako bi volio da je mene netko ohrabrio. Smjernice će biti na mom putu, ali ne onako da se hvalim nego da motiviram i potaknem. Mislim da je super da se družimo. Volim Ogulin jer je moja obitelj iz tih krajeva. Znam da se teško uspijeva ako nisi blizu Zagreba ili Rijeke ili Splita. Zato sam dodatno motiviran biti upravo dio ovakvog događaja – naglašava poduzetnik Marin Rogić.

U Ogulin dolazi iz Rijeke kao predavačica o svom iznimno uspješnom brandu „Did u know?“ i Nina Valerijev o kojoj više možete pročitati OVDJE.

Ogulin će 04.10. 2022. ugostiti mlade, stare, početnike i iskusne poduzetnike, a među njima ću naravno biti i ja. Kao mlada poduzetnica, koja je osmislila proizvode koji povezuju sve gradove u Hrvatskoj pa čak i ostale države kao što je Slovenija, izuzetno mi je bitno sudjelovati na događajima kao što je “Dan poduzetništva”. U ulozi predavačice prenijet ću svu svoje znanje koje sam stekla što na hrvatskom, što na slovenskom tržištu ostalima, a kao gošća pokušat ću naučiti što više od iskusnijih i uspješnijih poduzetnika. Također vjerujem da će se sklopiti puno novih prijateljstva i poslovnih suradnji s mojim projektom “Did u know?” Stoga, ako i vi želite biti dio zajednice koja vam na svakom koraku pomaže u izgradnji poslovnih ideja, svakako nam se pridružite u Ogulinu. Uz odlične organizatore, moram najaviti i iskusne predavače koji će se pobrinuti da na kraju dana odemo doma  s novim poznanstvima, dogovorima za buduću suradnju te velikim osmjehom na licu. – jasna je ova predavačica glede Dana poduzetništva Hrvatske u Ogulinu.

Kreativni inovator i marljivi poduzetnik Stjepan Sviben iz Kutine iskoristio je koronu za inspiraciju i napravio proizvod za kojim “gladuje” cijeli svijet. O ovoj uspješnoj poslovnoj priči govorit će također u Ogulinu.

Biti poduzetnik, posebice u izazovnim vremenima kakva su danas vrlo je zahtjevno, traži izniman angažman resursa u vidu naše energije, znanja, inovacija, vremena i novca, a sve što može smanjiti ta ulaganja, a povećati prinose svakako je dobro došlo. Zbog toga sudjelujem u manifestaciji Dan poduzetništva Hrvatske u Ogulinu jer će na jednom mjestu biti cijeli niz uspješnih primjera djelovanja na realnom tržištu, a što nam sada posebno treba za našu motivaciju i ne odustajanje od poduzetničkih ciljeva. Nadam se da ću i ja nekoga motivirati svojom pričom o uspjehu kroz predavanje na temu: Ugrabi priliku, a što ja jesam inovativnim rješenjima u mojoj branši kada je počela korona. Od početka djelovanja sam uz poslovnu zajednicu Osjeti Hrvatsku, kao što sam bilo i od početka rada Ženskog poduzetničkog centra iz kojega je ovaj inicijativa 22. 02. 2022 potekla. Poduzetnici nisu otok, sami za sebe – mi se moramo povezivati i surađivati, bez toga nema opstanka, a jedino tako možemo ići naprijed. Drago mi je da nas okuplja i povezuje poslovna zajednica Osjeti Hrvatsku i da je ovo samo jedan od brojnijih projekata na kojima ćemo tražiti i naći odgovore na pitanja kako biti uspješan u poslu kojega obavljamo – naglašava poduzetnik Stjepan Sviben iz Kutine.

Provedbu ove zanimljive manifestacije kojoj je cilj jačanje poduzetništva i poduzetničkih aktivnosti podupire i pomaže Turistička zajednica grada Ogulina.

Iznimna nam je čast i privilegija što smo dobili priliku u suradnji s poslovnom zajednicom Osjeti Hrvatsku, a uz svesrdnu podršku Grada Ogulina i Gradonačelnika Dalibora Domitrovića te Pučkog otvorenog učilišta Ogulin i ravnateljice Blanke Poljak Franjković održati susret poduzetnika iz cijele Hrvatske. Ogulin potiče privatno poduzetništvo i razvoj istoga te suradnju među poduzetnicima brojnim programima i mjerama koje provodi. Dan poduzetništva Hrvatske je svakako zanimljiv i s turističkog aspekta jer nam u destinaciju dolaze brojni poduzetnici koji će se potencijalno i vratiti u naš grad, bilo poslovno ili privatno – ocijenila je Sonja Drašković, direktorica TZ Ogulina.