Promicanje zdravog života, zdrave prehrane i prije svega zdravih misli odličan su temelju za nove poslovne aktivnosti

Zahvaljujući Goranu, suprugu sportašu, Zvonimira Žmegač Jelaković iz Ivanić Grada, u svom je poduzetništvu brzo spoznala potrebu okreniti ga prema zdravlju – u prvom redu trgovinom zdravom hranom. Krenula je u poduzetništvo s 30 godina, a danas 16 godina poslije – zdrava hrana te zdrave misli postali su sastavni dio njezinog djelovanja. Zvonimira i Goran zajedno u braku kako privatnog tako i poduzetničkog života danas

Često smo i prije nego što nam se javila ideja za otvaranjem trgovine zdravom hranom u Ivanić Gradu posezali za prirodnim pripravcima za neke zdravstvene tegobe koje smo imali svi kao obitelj. S vremenom smo shvatili da jako puno znamo o proizvodima iz prirode i da nas stalno netko traži savjet o njima ili prosljeđuje popis za nabavku istih.  Nastavno na to sve, došla je ideja da s obzirom da u Ivanić Gradu nema takve trgovine, da ju otvorimo – opisuje početke rada s trgovinom zdrave hrane njezina vlasnica Zvonimira Žmegač Jelaković dodajući da su dugo birali dobavljače dajući prednost domaćim i lokalnim proizvođačima i opg-ovima.

Kupci željni domaćega i zdravoga, ističe vlasnica ove trgovine, prepoznali su njihovu želju i napor da dovedu u Ivanić Grad nešto novo, te su im brzo poklonili svoje povjerenje. 

Posebice jer koncept rada čini, kažu pokretači ovog poslovnog projekta, sinergija prirodnog, od materijala iz kojeg su izrađene police do proizvoda koji krase naše police do osoblja koje je prije svega educirano, srdačno i pristupačno.

Svakom našem klijentu se pristupa individualno i provodi se vrijeme u razgovoru do pronalaska rješenja za problem zbog kojeg klijent i dolazi. Smisao cijele priče je da se čovjek koji želi biti u skladu sa svojim tijelom bude zdrav na svim razinama i fizički i duhovno a kroz prizmu prirode. Kod nas kupac može kupiti biljne pripravke koji naime imaju i medicinsku dokazivost i dokumentaciju, za različite tegobe, od dizanja imuniteta, borbe protiv virusa, povišene temperature, raznih stanja i problema sa probavom, kosom, kožom, psihom, a sve na prirodnoj bazi. Rinfuzni čajevi su veliki dio naše ponude i slobodno mogu reći da imamo najveći izbor mono i mješavina rinfuznih čajeva u ovom dijelu županije – ističe poduzetnica Zvonimira Žmegač Jelaković, te dodaje kako je u njihovoj trgovini kreirana ponuda certificiranih proizvodi s oznakama eko i bio, u kojima nema aditiva i konzervansa i po tome se razlikuju od drugih trgovina prehrane. 

Svjesni koliko danas potrošači više posežu za rješenjima iz prirode upoznati i s nus pojavama konvencionalnih lijekova, trgovina Vital House iz Ivanić Grada, razvija se imajućiz za cilj dugovječnu vitalnost.

Naši kupci su iz svih slojeva društva, različitih kupovnih moći i različitih životnih doba. Dakle od djece do zlatne životne dobi. Svaki proizvod ima svog kupca, naravno da su neki više zadovoljni neki manje, cijene su šarolike i danas je balans između mogućnosti i želja jako širok. Uglavnom gledamo na to da imamo uvijek sve što nas traže, a ukoliko se dogodi da nekog proizvoda nedostaje ili netko ima posebne želje, dajemo sve od sebe da proizvod nabavimo u roku par dana. Asortiman trgovine se od otvaranja nekoliko puta mijenjao, uglavnom dodajemo nove proizvode koji su potrebni i koji postaju dostupni na našem tržištu, svakako je naša ponuda višestruko narasla – naglašava vlasnica ivanićgradske trgovine zdravom prehranom.

Pravi je izazov bilo raditi u vrijeme pandemije kao i u svim strukama, pogotovo gdje je cijelo vrijeme nužan izravan kontakt s klijentima, ali ne bojimo se. Osobni pristup svakom našem klijentu je nešto čemu dajemo najviše pažnje i koji se najviše cijeni jer zdrav čovjek je sretan čovjek koji je produktivan i sposoban za kročiti kroz sve što mu život pruža – zaključuju Goran i Zvonimira Žmegač Jelaković iz Ivanić Grada.

Zašto sam pristupio poslovnoj zajednici Osjeti Hrvatsku www.osjetihrvatsku.hr

Pristupanje poslovnoj zajednici Osjeti Hrvatsku pruža mi priliku da se uključim u neke nove oblike plasmana proizvoda i poslovanja koji mi na lokalnoj razini nisu dostupni niti poznati i samim time mi pružaju mogućnost za poslovnim rastom. Najveći izazovi poslovanja koji nas očekuju o ovoj vrlo izazovnoj godini, svakako su kako preživjeti ekonomske izazove koji se upravo događaju na globalnoj sceni, a koji će izravno utjecati na sve razine poslovanja. Rješenje vidim u drugačijim poduzetničkim idejama, na osobnom pristupu svakom klijentu i nadasve će poduzetnici koji imaju duže iskustvo i otvoreniji su za inovativnije načine poslovanja, puno lakše i brže prebroditi krizu – jasna je Zvonimira Žmegač Jelaković iz Ivanić Grada.