Hrvatski (ali i svjetski) turizam ove sezone dobiva i prvu hrvatsku premium ležaljku Lala

Hrvatski turizam, domaća wellness i spa industrija, lječilišta i zdravstvene institucije, kao i otvorena i zatvorena kupališta, te svatko tko žele ugoditi sebi i svom zdravlju dobili su vrhunski proizvod Premium kvalitete – domaću ležaljku Lala.

Svi dobro znaju koliko je hrvatska drvna industrija u proteklom vremenu zadužila brojnim inovacijama domaću, ali i globalnu proizvodnju drveta, dizajn drveta, a posebice uporabu ove hvale vrijedne prirodne sirovine u pravcu očuvanja zdravlja. Na tom tragu Lala je u cijelosti izvorni hrvatski proizvod – originalna inovacija poduzetnika Davora Kovačića i njegovog poslovnog partnera Drage Jelonjića, magistra drvne tehnologije sa zagrebačkog Šumarskog fakulteta. Lala ove godine nakon izvjesnog vremena utrošenog u pravcu dizajna, ispitivanja fleksibilnosti i performansi ležaljke, probne proizvodnje dolazi na tržište i pred prve kupce u Hrvatskoj, a zatim i u inozemstvu. Prve reakcije su odlične, stoga poduzetnik, jedan od prvih članova poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku www.osjetihrvatsku.hr Davor Kovačić, idejni “otac” premium ležaljke Lala, ne krije zadovoljstvo. 

Svoj poduzetnički put usmjerio sam na inovacije kojih je bilo cijeli moj život, a moje najveće poslovno dostignuće moja je kreacija – Lala luksuzna ležaljka za bazene, spa prostore, wellnese…Sa svojim poslovnim partnerom Dragom Jelonjićem, magistrom drvne tehnologije sa zagrebačkog Šumarskog fakulteta, Lalu smo doveli do željenog oblika i dimenzija luksuzne ležaljke, a svojim karakteristikama ona je definitivno proizvod visoke kvalitete. Ukratko – riječ je o jedinstvenom namještaju domaće pameti i proizvodnje – jasan je inovator Davor Kovačić oko svoje jedinstvene drvne kreacije u koju je kako dodaje prenio svoje snove, koji su sada postali inovatorska stvarnost.

A sav kreacijski posao završava upravo sada – uspješnim plasmanom Lala proizvoda pred kupce, potrošače, klijente … jer oni su najbolji suci kvalitete ovog izuma. Prve reakcije domaćih i inozemnih kupaca su više nego odlične, a gotovo svima kojima se obratio ovaj zagrebački poduzetnik želja je imati Lala premium ležaljku u svom vrtu, poslovnom prostrou, bazen ili kozmetičkom salonu…

Već cijeli niz godina gledam kako se „devastira“ sve što ima veze s Hrvatskom, a izdiže, hvali i cijeni sve što dolazi iz inozemstva. A svi dobro znamo što je istina, u kojoj se domaća proizvodnja, usluge i aktivnosti ne smiju zanemariti i obezvređivati. Hrvatska i te kako ima što ponuditi, baš poput naših nogometaša koji su s pravom svjetska nogometna sila. Drago mi je da sam sa svojim proizvodom i ja prepoznat na domaćem, ali i inozemnom tržištu iako dolazim iz „male Hrvatske“ jer Hrvatska, posebice u drvnoj industriji ima što ponuditi i na domaćem i na globalnom tržištu. Lala je odličan dokaz tomu –  ocijenio je Davor Kovačić, poduzetnik i inovator izvornog hrvatskog Premium drvenog proizvoda i branda Lala ležaljke za plažu i bazene.

Lala – ležalja za plažu i bazene, ali i wellness i spa privatne i poslovne prostore nastala je i kao plod višegodišnjeg istraživanja u području ispitivanja i poznavanja drveta, kao i zdravog ležanja, te položaja tijela u vodoravnom modusu.

Cijeli niz ispitivanja napravljen je u suradnji s Panonskim Drvnim centrom kompetencija iz Virovitice te zagrebačkim Šumarski fakultetom. Upravo zahvajujući toj suradnji, kao i potpori ostali institucija poput Udruge inovatora Hrvatske, Poduzetničkog inkubatora Pakrac te Ženskog poduzetničkog centra Zagreb (sada poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku www.osjetihrvatsku.hr), brand i proizvod Lala doveden je do željenog oblika i dimenzija luksuzne ležaljke za hotele, spa i wellness centre, ali i ono najvažnije – pred iznimno zadovoljne domaće i inozemne kupce.

Kako Lala ležaljka ima predviđenu instalaciju solarnih kolektora radi napajanja za punjenje mobitela ili ostalih potreba za električnom energijom, kao i premaze isključivo ekološkim bojama, ovaj proizvod napravljen je u cijelosti kao ekološki prihvatljiv i održiv način, uz visoku normu poštivanja zdravlja i zaštite zdravlja svih onih koji je koriste.

Lala band vodi računa o posturi tijela tijekom uporabe na način da ga pravilno postavlja u modus odmora i uživanja, bez neželjenih utjecaja na kralježnicu, te ostale zglobove u prvom redu. Vrlo je pogodna za osobe koji imaju tegobe s posturom, skolijazama, oboljenjima kralježnice, ali i svima koji navedene tegobe žele spriječiti – ističe njezin idejni tvorac Davor Kovačić.

Nakon napornog i dugog poslovnog ili privatnog dana najugodnije se smjestiti u ležalju Lala kao bi odmorno tijelo „napunilo“ baterije na najbolji način – od mišića i vezivnog tkiva, do stupa našeg tijela – naše kralježnice leđa i vrata.